Hvad laver man som interviewer?

Som interviewer udfører du exit-analyser for vores kunder. Det vil sige, at du står ved udgangen af en forretning med det formål at spørge de kunder, der lige har forladt butikken, om hvordan deres oplevelse har været. Da du står ved udgangen kan kunderne stadig erindre om deres oplevelse, hvilket gør det nemt for dig at få svar på dine spørgsmål.

Det kan være, du skal undersøge, om de har været tilfredse, om de kunne finde det, de ledte efter - eller noget helt andet. Deres svar registrerer du elektronisk samtidig med, at du spørger dem. På den måde slipper du og vi for unødvendigt papirarbejde.

Inden du starter på en opgave vil du altid modtage grundig vejledning i, hvordan du udfører opgaven korrekt. For at sikre, du forstår opgaven, skal du også certificeres i form af en digital prøve og eventuelt et opfølgende telefonopkald. Hvis du har spørgsmål til opgaven er du også meget velkommen til at kontakte os.

Vores forventninger til dig

Både vi og vores klienter har høje forventninger til dig. De data, du indsamler, er lige så vigtige som dig, da vigtige beslutninger afhænger af dine resultater. Derfor skal du gøre dig umage med dit arbejde. Til gengæld tilbyder vi dig udførlig oplæring, løbende uddanelse og ordentlig betaling for opgaven.

Du overholder tidsfrister
Du accepterer en opgave, og kan vi stole på, at du udfører den til tiden. Hvis du har tungtvejende hensyn til ikke at kunne udføre opgaven til tiden foretrækker vi, du blot foretager interviewet en anden dag efter aftale med os. Så forpligter det selvfølgelig, og vi forventer du overholder den nye tidsfrist.

Du er er et socialt og empatisk menneske
Du skal snakke med mange mennesker. Derfor forventer vi, at du er god til at indgå i relationer med andre mennesker. Dit gode humør smitter.

Du er fortrolig med almindelig brug af smartphones og internet
Du ved, at da al kommunikation foregår over internettet, er det væsenligt, at du har en forståelse for, hvordan man anvender internettet.

Du er fortrolig
Du ved, at den information, du får, ikke må vidergives til andre.

Du er fyldt 18 år

Hvor i landet er der opgaver?

BeyondHello opererer i hele Danmark. Gennem dit kontrolpanel kan du se alle tilgængelige opgaver. Dem, der er tættest på dig, bliver vist først, men du kan acceptere opgaver i hele landet. Som udgangspunkt er der flest opgaver tilgængelig i udkantsdanmark og provinsen, da vi har færre interviewere i de områder.

Hvor meget tjener man?

Afhængig af opgaven er der forskellige metoder til at udregne din løn. Det afgænger typisk af, hvor mange interviews, du skal foretage og hvor omfattende de er. Derudover modtager du også personlige tillæg fra BeyondHello, hvis du over en længere periode har leveret yderst tilfredsstillende interviews. Lønspektret kan således gå fra 50 til 200 kr. og kan derfor ikke erstatte et fuldtidsarbejde. Du arbejder på freelance-basis og vælger selv, hvornår du vil arbejde gennem dit kontrolpanel. Med andre ord arbejder du kun, når du selv tager en opgave.

Bemærk, at der formelt set ikke er tale om løn, men et honorar.
Det skyldes, at beløb udbetales som B-indkomst (honorarer).