En objektiv metode til at evaluere dit callcenter

Et velplanlagt Mystery Calling-program kan give uvurderlige data om, hvordan dine kunder ser kvaliteten af dit callcenter.

Dit callcenter er ofte det første, dine kunder møder, når de har brug for hjælp. Et kontinuerligt fokus på kundeservice kan hjælpe dig et skridt foran dine konkurrenter. Ved at måle kvaliteten af dit callcenter over tid kan du få et billede af, hvem, der har brug for mere træning - og hvem, der allerede har helt styr på det. Dette kan fx bruges som led i et anerkendelsesprogram internt i virksomheden.

Derfor er Mystery Calling en god idé

Det kan koste mange penge at erhverve nye kunder. Og noget af det første, dine nye kunder møder, er dit callcenter. Derfor er det vigtigt at vide, hvordan opkald bliver håndteret. Opkald lige fra produktforespørgsler, en klage til after-sales-service eller måske en opfølgningsprocedure. På den måde kan du se, om alle medarbejdere er trænet til disse situationer - og sætte ind, hvis der er nogle, der mangler træning. På den måde kan du effektivt sikre dig, at dine kunder får den bedste service.

Mystery Calling-processen

Med udgangspunkt i din virksomheds behov og ønsker, udarbejder vi et spørgeskema, der givet et objektivt og præcist billede af dit callcenter. Det kan fx være, du ønsker at sætte fokus på en særlig kampagne, viden om et særligt emne eller noget helt tredje.

Efter træning og certificering vil vores mystery callers ringe til dit callcenter. Med udgangspunkt i de udformede målepunkter vil de umiddelbart efter lave nøjagtige beskrivelser af telefonopkaldet. Efter kvalitetskontrol vil de blive frigivet i dit kontrolpanel.

Vores rapporter kan hjælpe dig med at få det overordnede billede af servicen - ikke bare den enkelte medarbejder. Dette kan du bruge til at evaluere oplæringsprocedure og se hvordan du opfylder din servicestrategi. BeyondHello kan bistå i arbejdet med at udvælge processer, som måske ikke udnytter dets fulde potentiale.

Opkald kan blive optaget hvis ønsket, eventuelt transskriberet.
Mystery Calling er ofte brugt sammen med Mystery Shopping.