En effektiv metode til at monitere din compliance

Compliance Shopping kan bidrage til en spørg-om-id-kultur

Hvis du fx sælger alkohol, tobak eller medicin, er det vigtigt, at du ikke sælger det til mindreårige da du dels kan få en bøde, dels skade din virksomheds omdømme. Det kan være vanskeligt at vide, om dine medarbejdere husker at spørge efter ID, især blandt unge medarbejdere. Med Compliance Shopping fra BeyondHello får du et pålideligt værktøj til løbende at følge udviklingen i din virksomhed.

Med dygtige prøvekøbere (personer, der foretager et test-køb), vil medarbejderen ej heller gennemskue at blive udsat for evaluering. Compliance Shopping giver værdifuld indsigt om din efterlevelse af aldersbegrænsing, så du løbende kan forbedre dine medarbejdere.

Hvad kan Compliance Shopping gøre for mig?

Ved løbende at dokumentere og overvåge, at du overholder kravene, kan du have ro i maven og undgå bøder. Der er mange forskellige lovkrav til medarbejdere. Faktisk er der 16 regler. Det kan være svært for dem at huske dem alle - men det er en nødvendighed. Compliance Shopping kan således give dig sort på hvidt, om dine medarbejdere bidrager til at overholde lovgivningen; At din virksomhed har et godt omdømme

Solide systemer

Resultater giver kun værdi, hvis disse data rent faktisk bruges til at forbedre forholdene i virksomheden, så det er vigtigt, at dataene er nyttige på ledelsesniveau. Med det for øje skabte vi et proprietært webbaseret rapporteringssystem, der giver jer mulighed for at oprette, opdatere og spore data på alle niveauer i organisationen for performance-feedback, coaching og problemløsning. Butikschefer, der direkte har adgang til resultater via kontrolpanelet, kan håndtere og gennemse rapporter med henblik på hurtigt at give feedback til sine medarbejdere.

Compliance Shopping-processen

Gennem en tæt dialog gennemgår vi, hvad, der skal undersøges. Tobak til personer under 18 år? Alkohol eller Odsset til 16-årige? Noget helt andet? Når vi har fået defineret klare målpunkter sender vi vores certificerede og trænede Compliance Shoppers ud. Vores shoppere vil lave kundelignede-scenarier for at teste og evaluere dine medarbejdere. Gennem objektive og nøjagtige beskrivelser udarbejdes der en Compliance-rapport umiddelbart efter hvert enkel besøg. Efter korrekturlæsning og kvalitetskontrol bliver den udgivet i din kontrolpanel.


For at sikre virkelighedsnære scenarier vil der være anvendt prøvekøbere mellem 14 og 18 år, der har gennemgået udvidet træning og med accept af værge.