Vi gør gode virksomheder bedre

Hos BeyondHello gør vi gode virksomheder bedre b.la. gennem værdifuld indsigt inden for kundetilfredshed og adfærd. Vi bruger den seneste teknologi og innovative metoder til at imødekomme vores kunders strenge krav. Med vores avancerede teknologi og automatiserede processer har vi mulighed for at imødekomme alle størrelser af virksomheder, da vores administrative omkostninger er mindre end nogen andre.

Vi ønsker ikke bare at levere de bedste måleværktøjer, men også hjælpe med at indarbejde disse værdifulde data som en integreret del af virksomhedskulturen. Dette er b.la. forankret i vores løbende konsulenthjælp til vores kunder. For hvad er en god rapport fyldt med en masse tal, hvis man ikke kan oversætte det til mere salg, bedre service og større kundetilfredshed?

Egne IT-programmer

Når du vælger BeyondHello, kan du være sikker på, at vi har kontrollen over vores software. Vi har nemlig selv udviklet den. Det betyder blandt andet, at vi nemt kan tilpasse vores ydelser, så det passer til dine behov. Mangler der en funktion? Intet problem; Vi udvikler den blot. Grundet vores avancerede programmer og automatisere processor, kan vi tilbyde dig vores ydelser billigere end andre, da vi fx ikke skal betale licens og vedligeholdelse.

Datakvalitet, du ikke finder andre steder

Kvalitet er et gennemgående tema i alt, hvad vi gør. Fra screening, uddannelse og certificering af mystery shoppers til professionelle projektledere, der validerer og kvalitetskontrollerer rapporter, så de er præcise og handlingsorienterede.

Derudover bliver der blandt andet ført kontrol med grammatik, stavning og relevansen af shopperens kommentarer. Dette gør vi, selvom at BeyondHellos ansøgningsprocedure er overraskende omfattende. Vores shoppers er ikke i tvivl om, at de er vigtige, og at den data, de leverer, er lige så vigtig. De ved, at den skal være præcis, sand og handlingsrettet. Hvis det ikke er tilfældet vil samarbejdet med den pågældende ophøre.